Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 00:50:16

Напередодні Міжнародного дня друзів відбулося чергове засідання Центру творчого спілкування "Позитив"

08.06.2021   13:07Агенцiя

6 червня, напередодні Міжнародного дня друзів (9 червня), у Мистецькій вітальні Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбулося чергове засідання Центру творчого спілкування "Позитив".

Інтелігенція нашого міста – психологи, поети, директор і співробітники Чернігівської обласної наукової медичної бібліотеки, творчі особистості – спілкувалася більше двох годин у цілющих вібраціях краси слова та Позитиву.
 
Засновниця й голова Центру творчого спілкування "Позитив", чернігівська художниця та поетеса Тетяна Тимошенко відкрила засідання власними віршами й налаштувала присутніх на злагоду, взаєморозуміння та добро.
 
Засновниця й керівниця центру "Джерело" Ірина Бондаренко ознайомила гостей із медитацією "Сила роду". Світлана Яснева, Алла Шокотько, Марина Орлова пройняли присутніх до глибин душі своєю поезією. Була присутня і Лариса Ганненко, чиї картини, вишиті стрічками, експонуються в Мистецькій вітальні на виставці робіт майстринь Чернігівщини "Чуттєві витвори маминої любові".
 
Чудовим доповненням до свята поезії стали музикотерапія та зцілення мистецтвом. Усім відомо, що музика – це потужний лікувальний засіб впливу на психічний і фізичний стан людини. (Вона поступається у знятті стресу лише читанню, на 68%.)

Завідувачка відділу мистецтв Бібліотеки Лариса Поліщук ознайомила гостей з практичними порадами домашньої музикотерапії та провела гармонізуючий тренінг на основі Арії із сюїти № 3 Й. С. Баха та "Мелодії" з опери "Орфей та Еврідіка" К. Глюка.

Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека імені В.Г. Короленка

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини