Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:14:28

Танці до упаду. ФОТО

21.03.2015   10:28Агенцiя

Якщо ви думаєте, що студентське життя сіре і одноманітне… Тобто, пари, пари, пари. Заліки, заліки, заліки. Тут же – колоквіуми, лаболаторні, практичні роботи, бібліотека і ще треба трішечки поспати. Бо завтра – знову і знову таке ж саме. І так аж до вручення ДИПЛОМУ. Безрадісна картинка, правда. Але хто не був студентом, гарним студентом, то й вас не зрозуміє. Тому що справжній студент не тільки гарно навчається, він ще вміє і гарно відпочивати, подорожувати, танцювати, співати, декламувати, займатися спортом …І взагалі, СТУДЕНТ – ЦЕ НЕЗВИЧАЙНА МОЛОДА ЛЮДИНА.

Хто не був студентом, то й багато загубив. І доказом того як навчаються і відпочивають студенти Чернігівського Національного педагогічного університету ім..Т.Г.Шевченка є проведення традиційних виховних заходів як «Неділя факультета». Ось тут можна побачити і почути таке, що на голову не налізе, звісно в допустимих рамках. Так от, днями пройшла неділя факультету фізичного виховання.

Згідно програми відбувся традиційний студентський танцювальний марафон на факультеті хореографії. Професійне журі, до речі буде сказано, яке складається із випускників минулих років, буде оцінювати техніку виконання, артистизм, професійність, одяг та дружність групи. У змаганнях приймали участь студенти 1-4 курсів, а 5-й курс займається підготовкою та проведенням заходу.

Журі також оцінювало кращого танцюриста, танцюристку та кращу команду. Під час марафону звучало більше 20 різновидів танцювальних мелодій. Цей марафон свого часу започаткувала Тамара Іванівна Харченко, заступник декана з виховної роботи, нині покійна. Тому цей вже 10-й марафон студенти посвятили її світлій пам,яті. Як би там не було марафон пройшов, нагороди отримали, солодощі з,їли з чаєм.

А перше місце найбільш активні забрали студенти 12 групи (жовті футболки), друге місце – 22 група і 42 група зайняла 3-є місце. Оце так танцювали та веселилися студенти-хореографи, що мало й я не вискочив з фотокамерою на танцювальний майданчик, а таки мабуть треба було показати щось таке бо я ж був теж активним студентом цього закладу.


Фоторепортаж та такст Віктора Кошмала.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.