Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 07:46:41

В Центрі народних ремесел для дітей та юнацтва відкрилась звітна виставка учнів та керівників студій

28.05.2014   11:02Агенцiя

23 травня в Центрі народних ремесел для дітей та юнацтва обласного навчально-методичного центру культури і мистецтв відкрилась звітна виставка учнів та керівників студій, в роботах яких закладена не просто майстерність виконавців, а й ще й привабливий світ дитячих вражень, природне відчуття краси, ліній та барв, що додає своєрідної величі й чарівної магії їхнім витворам.

Мета даного заходу – виховання у дітей почуття гордості за свій народ і свою державу, сприяння відродження кращих народних традицій, формування атмосфери суспільної злагоди.

В експозиції було представлено близько ста кращих робіт дітей та керівників студій Центру народних ремесел для дітей та юнацтва за період 2013 – 2014 навчального року: «Художнє дереворізьблення», «Виготовлення та реставрація народних музичних інструментів», «Кераміка», «Гончарство», «Бісероплетіння», «Тістопластика», «Лозоплетіння», «Художній розпис», «Художня обробка шкіри та образотворче мистецтво», «Вишивка та м’яка іграшка», «Батік».

З вітальним словом до учасників виставки звернулись директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА, заслужений діяч мистецтв України Сергій Мойсієнко та представниця «Ліги жінок» – спонсорів Центру ремесел, директор Центру соціальних служб для дітей та молоді Чернігівської міської ради Тетяна Кузнєцова-Молодчая. Грамоти найкращим учням Центру народних ремесел вручили заступники директора ОНМЦКіМ Наталія Тищенко та Михайло Ткаченко.

Екскурсію по виставці провела провідний методист з виставкової діяльності та розвитку народних ремесел Яна Погребнюк.

Виставка діятиме протягом літнього періоду.


http://www.cult.gov.ua/news/v_centri_narodnikh_remesel_dlja_ditej_ta_junactva_vidkrilas_zvitna_vistavka_uchniv_ta_kerivnikiv_studij/2014-05-24-5163
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.