Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 08:22:06

Журналісти провідних українських видань відвідали Чернігів та ознайомилися з закладами харчування та розміщення

09.04.2014   13:55Агенцiя

5 квітня, у рамках відкриття нового туристичного сезону, до Чернігова завітали журналісти та редактори провідних всеукраїнських видань мм. Києва, Сум, Полтави, Вінниці, Запоріжжя, Черкас та Дніпропетровська.

Організатором прес-туру для журналістів виступило управління стратегічного розвитку міста та туризму Чернігівської міської ради.

В ході прес-туру журналісти ознайомилися з традиційною кухнею кафе «Варенична», оглянули номери готелю «Україна» та поспілкувалися з директором готелю Тетяною Петриченко. Директор повідомила, що у минулому році готель «Україна» пройшов сертифікацію та підтвердив високий рівень надання готельних послуг, який відповідає категорії 3*.

«Ми готові приймати гостей Чернігова з максимальним комфортом, - запевнила вона журналістів. - Фонд готелю складає 90 номерів різних категорій. Також готель надає безкоштовний Wi-Fi доступ до Інтернету, безкоштовну паркову на стоянці, що охороняється, сертифіковане ресторанне обслуговування 24 години на добу, є номер для молодят з унікальним романтичним дизайном та спеціально обладнаний номер  для людей з обмеженими можливостями. Для проведення ділових зустрічей, переговорів та конференцій пропонуємо конференц-сервіс. Постійно створюємо тематичні святкові акції, співпрацюємо з різними туристичними фірмами та організаціями,ФС пропонуємо цікаві екскурсійні тури вихідного дня».

Також цього дня журналісти завітали до ресторану «Avenue 33», який розташований безпосередньо у приміщенні готелю «Україна». За словами його директора Олексія Суворова,  ресторан цілодобово готовий задовольнити найвишуканіше забаганки своїх відвідувачів. Крім цього, по п'ятницях і суботах в ресторані Avenue 33 проходять вечори живої музики різноманітних стилів: від популярного спрямування до блюзу.

Сильне враження на журналістів справила екскурсія до Чернігівської пивної майстерні BIERWELLE, яка розпочала свою роботу наприкінці минулого року. У ході екскурсії журналісти дізналися від директора пивної майстерні Андрія Осіковського про основні технології варіння натурального пива  BIERWELLE, що виготовляється без пастеризації, виключно з натуральної сировини та, відповідно, має природний і неповторний смак та натуральну якість.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.