Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:34:13

Жінка може все! - доводять чернігівки

06.03.2014   11:08Агенцiя

Весняна виставка-ярмарок «Що може жінка» відкрилася в Чернігові 5 березня. Цей захід традиційно проводиться до Міжнародного дня захисту прав жінок 8 Березня.

Він збирає ініціативних, яскравих, талановитих, творчих жінок, які мають свій власний бізнес, очолюють підприємства, надають різноманітні освітні та побутові послуги.

Ярмарок «Що може жінка» в рамках Обласної програми розвитку підприємництва проводять Чернігівська обласна організації Спілки жінок України та Чернігівська міська Ліга (клуб) ділових та професійних жінок за підтримки Департаментів економічного розвитку та сімї, молоді і спорту ОДА, міської ради.

Ярмарок відкрили: Ірина Дорожкіна – директор підприємства «Навчально-методичний центр» профспілок, голова обласної організації Спілки жінок України; Світлана Полторацька - заступник директора Департаменту економічного розвитку - начальник управління з питань розвитку підприємництва та інвестиційної діяльності ОДА; Оксана Сердюк - директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА; Анна Романова — заступник Чернігівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради; Андрій Лісовий — генеральний директор державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області»; Юлія Заїка, голова молодіжного відділення міська Ліга (клуб) ділових та професійних жінок, директор студії «Макошь».

На ярмарку відбувся «показ мод» від учнів і викладачів Чернігівського професійного ліцею побуту (директор – Копистко Тамара). В  програмі запланові: різноманітні майстер-класи з рукоділля (створення прикрас з бісеру, шиття з клаптиків тканини, декупажу, фелтингу, створення ляльки-мотанки), прикладного мистецтва, візажу, створення зачісок. Ярмарок «Що може жінка» - це чудова можливість знайти ексклюзивні подарунки та дізнатися про послуги, придбати вироби ручної роботи чернігівських майстринь, прикраси, сувеніри до 8-го Березня, квіти, товари місцевих фабрик і підприємств.

Зокрема, участь у заході беруть Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня», підприємство «Навчально-методичний центр» профспілок, підприємство УТОГ, магазин-студія «Макошь», творча майстерня «Штучки», центр розвитку «Школярик», студія «РозУмка», трикотажне ательє «Тутті-трикотаж» та інші.

Власні твори презентуватимуть чернігівські майстрині (Анжеліка Сусоєнкова, Світлана Чумак, Тамара Ширай, Ольга Дмитрук, Тетяна Прохорова, Ольга Черешко, Ніна Разумович, Тетяна Самойленко, Оксана Сергієнко), художниці (Галія Білова), письменниці (Алла Сокіл, Маргарита Бордонос, Олена Конечна, Тетяна Пакалюк, Cвітлана Новік).

Виставка-ярмарок триватиме до 7 березня включно, тож поспішайте придбати подарунки для любих і коханих жінок! Та на власні очі переконайтеся, що сучасна жінка може «практично все»! В цей час проходитиме також і спеціалізована виставка «Сад, город».

Вікторія Сидорова
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.