Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 15:02:09

Якою є слов’янська душа?

14.02.2013   10:19Агенцiя

Чим вона відрізняється від інших, що живуть на світі? Про це замислилась відома українська художниця Надія Мартиненко. І в результаті на чернігівського глядача чекає нова виставка, яка і так і називається – “Слов’янська душа”.

35 картин майстрині можна побачити у виставковому залі обласного осередку Спілки художників України. На відкриття виставки прийшло стільки шанувальників творчості, колег, друзів, що в залі тісно стало. Художниця Надія Мартиненко наголошує, що картини обов’язково треба дивитися разом із написами під ними.

Картина і назва – то є одне ціле. “Весь світ в її руках”, “Благовіст”, “Матір Миру” – це назва деяких робіт, які можна побачити у виставковій залі обласного осередку Спілки художників.

Ймовірно, що “Матір Миру” може бути прообразом матері всіх слов’янських племен. Надія Мартиненко – успішна художниця. ЇЇ картини знають та люблять не лише в Чернігові, вона відома по всій Україні. Ії чоловік – і перший критик, і справжній друг, і просто найрідніша у світі людина, яка допомагає Надії відтворювати світ фарбами.

А для того, щоб зрозуміти, якою є “магія японської ночі”, хто такий “Дід Польовик”, що ж все таки нас об’єднує, необхідно прийти і побачити картини на власні очі.

http://chodtrk.com.ua/?p=8110

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:40

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме, 4 пожежі.

3 травня: цей день в Україні і світі

3 травня: цей день в Україні і світі 10:37

ДЕНЬ 800 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 800 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини