Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 10:14:27

Тридцять дев’ята сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання

25.02.2019   09:00Агенцiя

25 лютого о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7) відбудеться тридцять дев’ята сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання.

На розгляд сесії виносяться такі питання:

1. Про внесення змін до Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування на 2019-2021 роки.

2. Про внесення змін та доповнень до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки.

3. Про затвердження змін до Програми підтримки громадських організацій міста Чернігова на 2019 рік.

4. Про внесення доповнень до Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктури України, які розташовані на території м. Чернігова, на 2018 – 2019 роки.

5. Про внесення доповнень до Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова у новій редакції.

6. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури.

7. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду.

8. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова дошки пошани героям АТО, флагштоку та стели Героям Небесної Сотні.

9. Про внесення змін до Плану діяльності Чернігівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.

10. Про надання згоди на відчуження транспортного засобу зі зниженням стартової ціни.

11. Про виконання міського бюджету за 2018 рік.

12. Про використання коштів резервного фонду міського бюджету за 2018 рік.

13. Про виконання Програми управління боргом міського бюджету міста Чернігова на 2018 рік.

14. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 29 листопада 2018 року №36/VII-33 “Про міський бюджет на 2019 рік” зі змінами і доповненнями (№38/VII-6).

15. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального садівництва, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів.

16. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва та учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва, для будівництва індивідуальних гаражів.

17. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

18. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

19. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

20. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки.

21. Про депутатські запити.

22. Різне.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини