Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:49:28

Міжнародний круглий стіл "Кримінальне право: традиції та новації"

07.09.2017   09:30Агенцiя

III Міжнародний круглий стіл, присвяченого вшануванню пам’яті видатного  вченого, Героя України, академіка Володимира Володимировича Сташиса «Кримінальне право: традиції та новації»
м. Чернігів, 7-8 вересня 2017 р.
Цілями круглого столу є сприяння збереженню та примноженню традицій і цінностей наукової школи на всіх етапах її становлення та розвитку; забезпечення доступу для вчених, здобувачів та практичних працівників-юристів до інформації про реалізацію правової реформи у світі та в Україні, вдосконалення юридичної науки, зв’язку теорії і практики, обговорення проблем гармонізації національного законодавства з законодавством Європейського Союзу, обговорення практичних проблем кримінального права, кримінології та кримінально-виконавчого права.

З 9.30 відкриття засідання, виступи головуючих та підписання угоди про співпрацю.
11.30 прес-підхід

Участь у засіданні візьмуть близько 140 науковців з України, Польщі, Грузії,  Республіки Башкортостан, Казахстан, Білорусь.
    
Організатори: «Всеукраїнська асоціація кримінального права», Академії Державної пенітенціарної служби, Науково-дослідного інституту вивчення проблем злочинності імені академіка В. В. Сташиса НАПрН України, Запорізького та Чернігівського місцевих осередків громадської організації.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.