Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 17 червня, 12:05:56

Дрони та потрібні для керування ними наземні станції вже на озброєнні військових ОК «Північ»

24.05.2024   11:59Агенцiя

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако разом з депутатами та депутатками Чернігівської міської ради зустрівся з військовими одного із підрозділів БпЛА ОК «Північ», для яких коштом бюджету Чернігівської міської територіальної громади придбано наземні станції управління дронами та власне самі БпЛА. На це спрямовано 15 млн грн, повідомляє Олександр Ломако.

Військові також продемонстрували як на полі бою використовують різні типи дронів, виконуючи найскладніші бойові задачі.

    – Разом з депутатами Чернігівради поспілкувалися з воїнами підрозділу БпЛА. Подякували хлопцям і дівчатам за службу і захист Чернігівщини та України. Побачили ефективну роботу цього обладнання – як різні типи дронів застосовують в залежності від задач.

    Часто цю війну називають війною дронів, за якими одне з вирішальних слів на полі бою. Нам важливо і далі підтримувати підсилення цього напрямку, аби зберегти якомога більше життів наших воїнів та допомагати їм ефективно бити ворога. І перемагати не кількістю, а якістю, адже розробники та виробники враховують досвід та побажання бійців, які ці дрони безпосередньо використовують, а місто – фінансує, – говорить Олександр Ломако.

Пресслужба Чернігівської міської ради

     

 

Останні новини Чернігівщини

 Жінки Чернігівщини освоюють чоловічі професії

Жінки Чернігівщини освоюють чоловічі професії 12:04

Таку тенденцію останнім часом спостерігають у службі зайнятості. На Чернігівщині наразі налічується близько 5 тисяч офіційних безробітних. Серед них 77,5 % жінок. На початок червня у базі даних служби зайнятості налічувалось 799 вакансій, на кожну з яких було 6 претендентів.

 Поліція розслідує обставини смертельної ДТП в Чернігівському районі

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП в Чернігівському районі 11:57

Вчора близько 14-ї години до поліції надійшло повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду поблизу селища Седнів Чернігівського району.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:24

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду, 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

17 червня: цей день в Україні і світі

17 червня: цей день в Україні і світі 09:49

ДЕНЬ 845 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 845 RUSSIAN AGRESSION

Псевдобанкір заволодів коштами жінки у сумі майже 22 тисячі гривень: поліція застерігає громадян від шахраїв 18:15

Поліцейські закликають мешканців Чернігівщини не передавати стороннім особам жодних відомостей про свої банківські картки.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини