Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 29 червня, 07:34:31

Поліцейські Чернігівського райуправління викрили квартирного крадія

24.05.2024   10:04Агенцiя

Оперативники кримінальної поліції Чернігівського районного управління поліції викрили 26-річного зловмисника, причетного до серії крадіжок з квартир у Чернігові. Чоловікові повідомлено про підозру у злочині.

Наприкінці квітня до поліції звернулась чернігівка з заявою про вчинену крадіжку побутової техніки з її квартири. Правоохоронці встановили, що це не єдина крадіжка з її помешкання. Протягом березня-квітня у заявниці з двох її квартир періодично зникала різна побутова техніка.

 

В результаті проведення комплексу слідчих дій та оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до крадіжок причетний 26-річний чернігівець. Чоловік втерся у довіру до чернігівки та отримав доступ до її квартир. Після чого систематично викрадав побутову техніку. Викрадене збував, а виручені від продажу гроші витрачав на власні потреби.

Зловмисник зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення.

Слідчим відділом поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури повідомлено фігуранту про підозру у вчиненні крадіжок в умовах воєнного або надзвичайного стану (ч. 4 статті 185 Кримінального кодексу України). Зловмиснику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області
поліцейські чернігівського райуправління викрили квартирного крадія

Останні новини Чернігівщини

єРобота на Чернігівщині: грантові програми для бізнесу від служби зайнятості 12:51

Вже 337 мешканців області для започаткування або розвитку бізнесу скористалися програмою «Власна справа» та 11 - програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», які реалізуються в межах урядового проєкту єРобота.

Чернігівщина розпочала підготовку до наступного навчального року 12:45

Учора під керівництвом Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля відбулася нарада щодо завершення навчального року 2023/2024 і підготовки до наступного.

Тимчасове житло для постраждалих родин області: особливості чергової ініціативи УВКБ ООН 11:26

Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) з початку повномасштабної війни постійно надає жителям Чернігівщини різнопланову допомогу: від юридичних консультацій та психологічної підтримки – до відновлення житлового фонду

 Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом спроби нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом спроби нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:30

Інспектори відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління поліції викрили 52-річного водія автомобіля «ВАЗ», який кермував у нетверезому стані.

Перекривається рух автотранспорту на ділянці вулиці Мартина Небаби 09:24

З 14.00 год 27 червня по 20.00 год. 2 липня 2024 року перекривається рух автотранспорту на ділянці вулиці Мартина Небаби від проспекту Миру до вулиці Прокоповича. Відповідний дозвіл затверджений рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради 27 червня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини