Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 29 червня, 09:09:11

До підприємців, які здійснювали продаж алкоголю та тютюну неповнолітнім, застосовано штрафні санкції та анульовано ліцензії

22.05.2024   11:35Агенцiя

Головним управлінням ДПС у Чернігівській області спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Чернігівській області здійснюється відпрацювання суб’єктів господарювання, які всупереч вимог законодавства, здійснюють реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-річного віку, що свідчить про порушення ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За результатами вжитих заходів у квітні 2024 року працівниками управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Чернігівській області опрацьовано 17 відповідних матеріалів. Внаслідок податківцями  винесено податкові повідомлення-рішення про застосування фінансових санкцій на  загальну суму 112,4 тис грн відносно 16-ти суб’єктів господарювання.
Крім того, вказаним суб’єктам господарювання податковою анульовано 12 ліцензій на право роздрібної торгівлі підакцизними товарами, з яких: 9 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами та 3 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями.
                

    Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

єРобота на Чернігівщині: грантові програми для бізнесу від служби зайнятості 12:51

Вже 337 мешканців області для започаткування або розвитку бізнесу скористалися програмою «Власна справа» та 11 - програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», які реалізуються в межах урядового проєкту єРобота.

Чернігівщина розпочала підготовку до наступного навчального року 12:45

Учора під керівництвом Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля відбулася нарада щодо завершення навчального року 2023/2024 і підготовки до наступного.

Тимчасове житло для постраждалих родин області: особливості чергової ініціативи УВКБ ООН 11:26

Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) з початку повномасштабної війни постійно надає жителям Чернігівщини різнопланову допомогу: від юридичних консультацій та психологічної підтримки – до відновлення житлового фонду

 Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом спроби нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом спроби нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:30

Інспектори відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління поліції викрили 52-річного водія автомобіля «ВАЗ», який кермував у нетверезому стані.

Перекривається рух автотранспорту на ділянці вулиці Мартина Небаби 09:24

З 14.00 год 27 червня по 20.00 год. 2 липня 2024 року перекривається рух автотранспорту на ділянці вулиці Мартина Небаби від проспекту Миру до вулиці Прокоповича. Відповідний дозвіл затверджений рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради 27 червня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини