Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 21 травня, 22:33:28

Засуджено мешканку м.Києва за шахрайство

01.05.2024   11:11Агенцiя

Вироком Деснянського районного суду м.Чернігова 34-річну жительку м.Києва визнано винною у заволодінні чужим майном шляхом обману, за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.190 КК України).

    Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено, що у січні 2023 року жінка шляхом обману заволоділа грошима двох 84-річних жительок м.Чернігова на суму майже 200 тис. грн., кошти отримувала від них особисто за місцем їх мешкання.
    Потерпілі віддавали заздалегідь визначені суми за лікування в лікувальних закладах родичів, яким ніби-то спричинено тілесні ушкодження внаслідок ДТП.
    Судом засудженій призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі зі встановленням іспитового строку на 3 роки.
    У зв’язку з м’якістю призначеного судом покарання, прокурором Чернігівської окружної прокуратури на вказаний вирок суду внесено апеляційну скаргу, яка перебуває на розгляді.

    
За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

 

Останні новини Чернігівщини

Доступні медичні послуги – всім: медичні мобільні бригади побували у Прилуцькому, Ніжинському та Чернігівському районах 11:41

Наприклад, у кінці квітня у Добрянці (Чернігівський район) та Малій Дівиці (Прилуцький район) лікарі оглянули понад 315 пацієнтів.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:07

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждали 2 особи.

Чернігівець, який здавав ворогу місця розміщення Сил оборони України постане перед судом 10:37

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 44-річного жителя міста Чернігова за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності 09:32

З 2014 року від різних форм СНПК постраждали сотні людей. Від початку повномасштабного вторгнення їхня кількість значно зросла: лише зареєстрованих фактів СНПК нараховується 274. А скільки людей ще мовчать про свій біль?

На Прилучинні поліцейські виявили незаконний посів нарковмісних рослин 09:04

Понад чотириста кущів конопель виявили та вилучили співробітники Ічнянського відділення поліції в ході санкціонованого обшуку домогосподарства 43-річного мешканця Ічнянської громади. Крім того, чоловік зберігав вдома готові до вживання наркотики.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини