Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 17 травня, 20:59:25

Співпраця КП «Чернігівводоканал» з GIZ: серед проєктів – реконструкція водопроводу та передача нашому КП спецавтомобіля

30.04.2024   15:22Агенцiя

На щотижневій розширеній нараді у міській раді 30 квітня обговорили питання щодо результатів співпраці комунального підприємства «Чернігівводоканал» з міжнародними партнерами, зокрема з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Директор КП «Чернігіводоканал» Сергій Малявко повідомив, що завдяки співпраці з GIZ комунальне підприємство вже в травні отримає спеціалізований транспорт, вартістю 400 тисяч євро. Це комбінований, спеціалізований автомобіль для розчистки мереж каналізації, який використовуватиметься, зокрема, під час ліквідації аварійних ситуацій.
На початку місяця двоє фахівців чернігівського підприємства поїдуть до Німеччини, де будуть навчатися керувати цим автомобілем.
Також у рамках співпраці з GIZ фінансується реконструкція водопроводу по вулиці Квітнева та проспекту Миру від ВНС-4.  Наразі вже близько 70% запланованих робіт виконані.
– Ми вже пройшли дві важкі ділянки – дві автомобільних дороги. Наразі залишається ще невелика частина, але там дуже багато електричних і газових комунікацій, тому є деяке ускладнення. При цьому, ми йдемо з випередженням графіку й плануємо закінчити усі роботи у травні, – говорить керівник КП «Чернігіводоканал».

 
 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Підтримка міжнародних партнерів України суттєва і лише набирає масштабу, – Володимир Кучма 11:26

Наразі Підтримка міжнародних партнерів України є дуже суттєвою. І вона набирає лише більшого масштабу. Такої думки голова Всеукраїнської асоціації громад Володимир Кучма.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:22

Протягом минулої доби зареєстровано 7 пожеж.

Компенсація від «єВідновлення» на самостійну відбудову: на що необхідно звернути увагу 10:07

Оскільки цей механізм програми запрацював тільки цього року, деякі громадяни ще мають труднощі із оформленням такого виду виплат. Тим часом, на Чернігівщині вже задоволено 39 заяв за цим видом компенсації майже на 80 млн гривень.

Олександр Ломако виступив перед депутатами Київради з проханням фінансово підтримати роботи з розбудови фортифікаційних споруд довкола Чернігова 08:32

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако сьогодні, 16 травня, взяв участь у ІII сесії Київської міської ради ІХ скликання, під час якої звернувся до депутатського корпусу стосовно підтримки нашого міста у частині зміцнення довкола нього існуючих фортифікаційних споруд та будівництва нових.

Сесія Чернігівської обласної ради – понад 50 важливих рішень для життєдіяльності області 08:30

Вчора, 16 травня, відбулося пленарне засідання вісімнадцятої сесії обласної ради. До роботи долучився начальник обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус, його заступники, керівники профільних структурних підрозділів.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини