Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 22 травня, 04:40:40

Троє ветеранів з Чернігівщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади

29.04.2024   12:24Агенцiя

3 ветеранських бізнеси з Чернігівщини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала незалежна експертна комісія.

“Наразі триває процес підписання контрактів з переможцями. За контрактами ветеранські бізнес-проєкти отримають 4,3 мільйона гривень на реалізацію своїх підприємницьких ініціатив та розвиток. Кожен ветеранський бізнес є соціально-відповідальним, тому очікуємо, що підтримані ініціативи не лише стимулюватимуть економіку в громадах, а й позитивно впливатимуть загалом на ситуацію з працевлаштуванням, виробництвом та наданням послуг в регіонах”, — каже Руслана Величко-Трифонюк, виконуюча обов’язки виконавчої директорки Українського ветеранського фонду.

Нагадаємо, 22 квітня оголошено загальну кількість переможців. 85 ветеранських бізнес-проєктів з усієї України перемогли у конкурсі. Всього надійшло 219 заявок.

Суми фінансування, за умовами конкурсу, для учасників становлять від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень.

 

Останні новини Чернігівщини

Доступні медичні послуги – всім: медичні мобільні бригади побували у Прилуцькому, Ніжинському та Чернігівському районах 11:41

Наприклад, у кінці квітня у Добрянці (Чернігівський район) та Малій Дівиці (Прилуцький район) лікарі оглянули понад 315 пацієнтів.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:07

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждали 2 особи.

Чернігівець, який здавав ворогу місця розміщення Сил оборони України постане перед судом 10:37

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 44-річного жителя міста Чернігова за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності 09:32

З 2014 року від різних форм СНПК постраждали сотні людей. Від початку повномасштабного вторгнення їхня кількість значно зросла: лише зареєстрованих фактів СНПК нараховується 274. А скільки людей ще мовчать про свій біль?

На Прилучинні поліцейські виявили незаконний посів нарковмісних рослин 09:04

Понад чотириста кущів конопель виявили та вилучили співробітники Ічнянського відділення поліції в ході санкціонованого обшуку домогосподарства 43-річного мешканця Ічнянської громади. Крім того, чоловік зберігав вдома готові до вживання наркотики.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини