Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 21 травня, 22:06:54

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей

29.04.2024   08:31Агенцiя

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.

 Як з’ясувалося, ввечері діти поїхали кататися на велосипедах і зникли у невідомому напрямку.
На пошуки одразу вирушили 2 кінологи ДСНС та 2 службові собаки.

Під ранок чотирилапий помічник чернігівських рятувальників Тоша знайшов 10-річного хлопчика та 8-річну дівчинку за чотири кілометри від їх будинку. Неушкоджених дітей повернули батькам.

Обставини події з’ясовують правоохоронні органи.

Останні новини Чернігівщини

Доступні медичні послуги – всім: медичні мобільні бригади побували у Прилуцькому, Ніжинському та Чернігівському районах 11:41

Наприклад, у кінці квітня у Добрянці (Чернігівський район) та Малій Дівиці (Прилуцький район) лікарі оглянули понад 315 пацієнтів.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:07

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждали 2 особи.

Чернігівець, який здавав ворогу місця розміщення Сил оборони України постане перед судом 10:37

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 44-річного жителя міста Чернігова за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності 09:32

З 2014 року від різних форм СНПК постраждали сотні людей. Від початку повномасштабного вторгнення їхня кількість значно зросла: лише зареєстрованих фактів СНПК нараховується 274. А скільки людей ще мовчать про свій біль?

На Прилучинні поліцейські виявили незаконний посів нарковмісних рослин 09:04

Понад чотириста кущів конопель виявили та вилучили співробітники Ічнянського відділення поліції в ході санкціонованого обшуку домогосподарства 43-річного мешканця Ічнянської громади. Крім того, чоловік зберігав вдома готові до вживання наркотики.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини