Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 02:12:16

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства?

19.04.2024   10:39Агенцiя

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

За словами директорки обласного центру зайнятості Людмили Ключник, служба зайнятості є посередником між людьми, які шукають роботу, та роботодавцями, які потребують кадрів. Усі послуги надаються безкоштовно. Скористатися деякими з них можна навіть без відвідування центру зайнятості, тобто онлайн.

Актуальні вакансії презентували представники відомих чернігівських підприємств. Одне з них – ТОВ «ПЕТ Технолоджиз» – знаний в Україні та за кордоном розробник і виробник видувного обладнання, видувних форм, зокрема пет-пляшок, та пет-кег. Наразі компанії потрібні менеджери з експортних продажів, спеціалісти з автоматизації, начальник виробничої дільниці, інженери-програмісти,  налагоджувальники та оператори верстатів з програмним керуванням, фрезерувальники, токарі.

ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант» – швейне виробництво з великим асортиментом виробів, які шиються на замовлення європейських партнерів за давальницькою схемою, шукає швачок.

Відокремлений підрозділ «ТК-Стиль» ТОВ «Текстиль-Контакт» виробляє чоловічий та жіночий одяг на експорт на давальницькій сировині, виконуючи замовлення відомих європейських брендів. Ця швейна фабрика запрошує на роботу швачок, термообробників швацьких виробів, слюсарів-ремонтників швейного обладнання.

У ТОВ «Агропартнер» – компанії, що спеціалізується на торгівлі мінеральними добривами, зерновими та олійними культурами, актуальними є вакансії менеджерів з продажу мінеральних добрив, менеджерів із закупівлі та продажу зернових, продавців-консультантів, сезонних працівників на склад.

ПП «Виробничо-комерційна фірма «Платінум» є імпортером, експортером, виробником, зокрема кухонних мийок, та лідером продажів у галузі сантехніки та освітлення. Підприємство шукає пакувальників, формувальників, комплектувальників, шліфувальників, менеджерів з продажу, помічника офіс-менеджера.

ТОВ «Інсайт+» – український виробник і постачальник робочого, захисного, трекінгового та трикотажного одягу, захисного взуття і засобів індивідуального захисту, які виготовляє під власним брендом. А ще ця компанія є ексклюзивним представником в Україні чеського виробника спецодягу і засобів індивідуального захисту «Ardon». На роботу їм потрібні менеджери з корпоративних продажів, менеджери з постачання, технологи, швачки, комплектувальники, майстер швейних цехів, сервіс-менеджер, помічник дизайнера, SMM-менеджер, директор з маркетингу, керівник відділу з роздрібного продажу.

АТ «Укрпошта» – національний оператор поштового зв’язку України запрошує до своєї величезної команди шукачів роботи на посади начальник відділення, оператор відділення, листоноша, сортувальник, водій-кур’єр.

Детально ознайомитися з послугами служби зайнятості для шукачів роботи та роботодавців можна на нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua/

Зацікавили вакансії? Звертайтеся до найближчого центру зайнятості!

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини