Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 30 квітня, 23:24:36

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту!

17.04.2024   12:27Агенцiя

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Тролейбусні маршрути № 9 та №8 при русі від кінцевих зупинок "Автозавод" та "ЦУМ" скорочено до зупинки "стадіон ім. Гагаріна"

Автобуси № 10, що рухаються за тролейбусним маршрутом, при русі від кінцевої зупинки "Діагностичний центр" здійснюватимуть об'їзд перекритої ділянки, рухаючись вул. Шевченка ➡️вул. Кільцева➡️вул. Захисників України ➡️ просп. Левка Лук'яненка та далі за своїм маршрутом.

Автобуси № 33  здійснюватимуть об'їзд перекритої ділянки, рухаючись вул. Шевченка ➡️вул. Кільцева➡️вул. Захисників України ➡️ просп. Левка Лук'яненка та далі за своїми маршрутами.

Автобуси № 28  рухаючись від кінцевої зупинки "Яцево" здійснюватимуть об'їзд перекритої ділянки, звертаючи з вул. Шевченка на ➡️вул. Кільцева та далі рухатимуться вул. Захисників України ➡️ просп. Левка Лук'яненка➡️просп. Перемоги➡️ вул. Молодіжна➡️вул. Гетьмана Полуботка➡️вул. Павлова ➡️вул. Шевченка та далі за своїм маршрутом.

Автобусні Маршрути № 21, 27, 30 об'їзжатимуть перекриту ділянку звертаючи біля стадіону ім. Гагаріна на вул. Павлова та далі їхатимуть вул. Гетьмана Полуботка ➡️ вул. Молодіжна ➡️проспектом Перемоги ➡️ проспектом Левка Лук'яненка та  за своїми маршрутами в прямому та зворотному напрямку.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Співпраця КП «Чернігівводоканал» з GIZ: серед проєктів – реконструкція водопроводу та передача нашому КП спецавтомобіля 15:22

На щотижневій розширеній нараді у міській раді 30 квітня обговорили питання щодо результатів співпраці комунального підприємства «Чернігівводоканал» з міжнародними партнерами, зокрема з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП 15:19

Сьогодні близько 7-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі неподалік від селища Березне Чернігівського району.

 Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси

Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси 15:17

Оперативники Ніжинського райуправління поліції під час санкціонованого обшуку в господарстві 54-річного ніжинця вилучили пістолети, гранату та набої.

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента 15:15

Назвав ІПСО російських спецслужб і закликав політиків та громадських діячів утриматися від спокус бути використаними в інформаційній спецоперації країни-агресорки проти України.

Сума коштів на рахунку, яка доступна неплатникам аліментів для використання 15:12

16 тисяч гривень на місяць, і не більше, можуть витрачати громадяни, котрі ухиляються від сплати аліментів та відомості про яких внесені до Єдиного реєстру боржників https://erb.minjust.gov.ua/.