Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 02:25:24

Жодне звернення не залишиться поза увагою: група «Прозорість та підзвітність» аналізує отримані повідомлення

27.01.2024   11:53Агенцiя

На електронну пошту робочої групи «Прозорість та підзвітність» prozorist@regadm.gov.ua надходять повідомлення від жителів області.

  «Жодне з них не залишиться поза увагою, а вказані факти будуть обов’язково перевірені. Тож у разі виявлення зловживань, що стосуються сфери діяльності нашої робочої групи, повідомляйте на електронну адресу», – наголосив голова робочої групи Костянтин Мегем під час сьогоднішнього засідання.

Варто зазначити, що на це засідання ОДА офіційним листом запросила представника Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області.

Планувалося обговорити результати проведених перевірок закупівель, здійснених органами місцевого самоврядування, їхніми виконавчими органами/структурними підрозділами, юридичними особами комунальної форми власності, які є розпорядниками бюджетних коштів, а також структурними підрозділами Чернігівської ОДА та комунальними підприємствами.

Втім, свого представника Управління Північного офісу Держаудитслужби не делегувало, аргументуючи значною завантаженістю та тим, що посадові особи Управління не входять до складу цієї робочої групи. Аналітичні матеріали щодо результатів проведених моніторингів та перевірок закупівель у 2023 році все ж таки направили. Але за п’ять хвилин до початку засідання кур’єрською доставкою.

Як сказав перший заступник голови ОДА Костянтин Мегем, часу проаналізували отримані дані не було. Тож їх учасники засідання взяли до уваги. Безпосередньо аналіз буде проведено пізніше.

Нагадаємо: на офіційному вебсайті ОВА створена рубрика «Прозорість та підзвітність». За посиланням https://cg.gov.ua/index.php?id=39563&tp=1 можна знайти актуальну інформацію про проведені чи заплановані закупівлі за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, а також про проведені закупівлі структурними підрозділами ОДА з пороговою межею від 100 тис. грн. Рубрика постійно оновлюється.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини