Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 06:41:36

Патрульні оперативно встановили авто та розшукали його водія, який вчинив ДТП та залишив місце пригоди

03.01.2024   16:37Агенцiя

Сьогоднішнього ранку патрульні отримали інформацію, що на перехресті проспекту Грушевського з вулицею 1-ї танкової бригади сталася ДТП між пасажирським автобусом та автомобілем Audi 80.

Легковик поїхав з місця пригоди.
Прибувши на місце, інспектори з’ясували, що  в автобус, який рухався по колу у крайній правій смузі, з лівого боку в’їхало легкове авто. Автомобіль, не зупиняючись, одразу поїхав. На щастя, ніхто не постраждав.
За допомогою системи відео нагляду "Безпечне місто" охоронці порядку встановили транспортний засіб, що причетний до ДТП, та його місце знаходження. Також з’ясували особу водія. Виявилося, що це 27-річна громадянка. Водійку й авто поліцейські повернули на місце пригоди.
Жінка не заперечувала, що вчинила дорожньо-транспортну пригоду, як і того, що поїхала з місця ДТП. Свої дії пояснила тим, що розгубилася і злякалася.
Патрульні склали на громадянку два адмінматеріали: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (залишення місця ДТП) КУпАП.

Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини