Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 03:42:12

Навколосвітні пригоди Сніговика” — прем’єра!

19.12.2023   13:09Агенцiя

Настав час різдвяно-новорічних свят. І традиційно о цій порі Чернігівський обласний філармонійний центр радо приймає численних юних глядачів та їх батьків, які готові поринути у чарівний казковий світ, який для них підготували артисти філармонійного центру.

І, як завжди, з прийдешніми святами їх вітає Святий Миколай та казкові герої.
16 грудня 2023 року відбулася прем’єра новорічної історії “Навколосвітні пригоди Сніговика”. Сніговик Сніжок, за порадою своєї приятельки ворони Карліни Карлівни, вирушає на Північ, побоюючись сонця. Та натрапляє на злу Маліфісенту — і в підсумку опиняється то в Єгипті в гостях у Клеопатри, то на Сході — у Жасмін і Аладдіна. І тільки завдяки чарівниці Ельзі, яку він зустрічає, таки діставшись Півночі, він повертається додому, аби зустріти з друзями різдвяно-новорічні свята.


Новорічна історія “Навколосвітні пригоди Сніговика” — яскрава, мудра, наповнена прекрасною музикою. Її подарували глядачам артисти філармонійного центру Іван Гладков, Світлана Києвицька, Марина Коваленко, Ілля Латиш, Наталія Липницька, Марина Маккей, Анна Михневич, Яна Сидоренко, Олександр Сьомченко, Ксенія Трубіна та Театр танцю “Екватор” — Катерина Велика, Тетяна Герус, Артем Коптель, Світлана Кугук, Ольга Кузьменко.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
 

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини