Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 06:55:53

«Без подарунків не залишиться ніхто». Малечу з Чернігова запрошують написати листа Санті

05.12.2023   10:39Агенцiя

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр відкрила резиденцію Санти для дітей віком від 5 до 14 років. Упродовж грудня малеча може надсилати свої листи зимовому чарівнику, а наприкінці року кожна дитина отримає відповідь Санти та подарунок.

Як зазначають організатори, резиденція розташована у Подільську, що на Одещині. Однак в усіх просторах мережі Гончаренко центрів працюють ельфи-помічники, яким можна передати листа Санті.

«Ми дуже хочемо, аби діти поділилися з нами своїми досягненнями, головними перемогами 2023 року та розповіли про себе й свою родину. Натомість Санта та його помічники дбайливо підготують відповідь для всіх учасників резиденції, а святкові олені доставлять її під кінець року — 30-31 грудня», — ділиться головний помічник Санти, директор Гончаренко центру Подільськ Олександр Таранюк.

Один із просторів-помічників розташований і в Чернігові. Сюди діти віком від 5 до 14 років можуть занести листа, аби казкові олені вчасно доставили його прямісінько Санті.

У просторі додають, що резиденція розраховує отримати щонайменше п’ять сотень листів з усієї країни, тож ельфи-помічники вже працюють над тим, аби ніхто не залишився без подарунків.

Листи від малечі прийматимуть з 1 до 25 грудня включно. Аби передати святкове послання особисто в руки помічникам Санти, завітайте за адресою вул. Шевченка, 9 (Гончаренко центр Чернігів).

«Якщо ж вам зручніше передати лист від малечі поштою, скористайтесь зручним для вас поштовим оператором. Неважливо, як саме цей лист потрапить до Санти — важливо, аби ми могли подарувати маленьке диво якомога більшій кількості дітей», — додають у просторі.

Адреса доставки дитячих листів Укрпоштою —  66302, м. Подільськ, проспект Шевченка, 4, Гончаренко центр Подільськ. Новою поштою листи надсилати до м. Подільськ, відділення №2, помічник Санти Олександр Таранюк +380994003718. Доставку до Санти сплачує відправник.

Довідка
Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини