Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 13:42:31

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП в Ніжинському районі

30.11.2023   15:14Агенцiя

Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди в селищі Лосинівка, внаслідок якої загинув пішохід.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції вчора близько 17-ї години. На місце події прибули група реагування патрульної поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту.


За попередньою інформацією водій автомобіля "Ауді А6" скоїв наїзд на пішохода, який від отриманих травм помер на місці події.
Водія затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
За цим фактом слідчий відкрив провадження за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого).
Поліцейські звертаються до всіх, кому що-небудь відомо про обставини цієї події, з проханням телефонувати на лінію «102», або за номерами: (0462) 619-838 або 097-869-71-31.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:05

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду, 2 пожежі, 1 випадок загибелі на водних об'єктах та 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1особа та 1 особа постраждала.

8 травня: цей день в Україні і світі

8 травня: цей день в Україні і світі 08:33

ДЕНЬ 805 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 805 RUSSIAN AGRESSION

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини