Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 00:39:13

Набір учасниць на програму відновлення та створення малого бізнесу в Чернігівській області

22.09.2023   16:38Агенцiя

Для мешканок Чернігівської області, які повернулися, та жінок–внутрішньо переміщених осіб ГО «Жіночий консорціум України» оголошує старт програми з відновлення та створення малого бізнесу. До програми можуть долучитися мешканки приймаючих громад Комарівської, Крутівської, Вертіївської та Остерської ОТГ та м. Чернігів та жінки-ВПО, котрі проживають у цих громадах.

Програмою передбачені:

• 3-х денний тренінг з власної справи, що проходитиме у м.Чернігові;

• наставництво для учасниць, які пройшли тренінг;

• міні-грантове обладнання для тих учасниць, які захистили бізнес-план.

До участі запрошуються ті жінки ВПО, а також мешканки вище згаданих громад, хто належить хоча б до однієї з цих груп:

• особи, чий бізнес постраждав від війни (закрили бізнес або призупинили діяльність) і які бажають відновити підприємницьку діяльність;

• особи із малозабезпечених сімей;

• мами-одиначки;

• багатодітні мами;

• жінки, які є головами родини;

• особи з домогосподарств, в яких є один або більше членів сім’ї з інвалідністю/хронічними захворюваннями;

• особи з домогосподарств з людьми похилого віку АБО на утриманні людей похилого віку;

• особи, які зараз не працюють.

Всіх тих, які відповідають критеріям і які мають намір пройти навчальну програму, просимо зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/W941nfDyAH2kFz4e8

Якщо вам краще подати заявку електронною поштою, надсилайте запит на електронну адресу: lv140473@ukr.net із темою листа «Заявка на СЕД». Заповнену у Word заявку відправте на цю ж електронну пошту.

Крайній термін подачі заявки – 01 жовтня 2023 р.

Увага:

1. Не всі, хто звернулися, будуть запрошені до участі у Програмі.

2. Участь у Програмі – безкоштовна.

3. У місці проведення заходів буде створений простір, дружній до дітей.

Довідка:

Програма соціально-економічної допомоги (СЕД) з відновлення малого бізнесу реалізується Громадською організацією Жіночий Консорціум України, що працює в Україні з 2001 року. Програма є частиною Проекту, що впроваджується за підтримки OXFAM GB6, і пропонує у своїй частині навчання та менторство у власній справі для внутрішньо переміщених жінок, які перебувають в оголошених приймаючих громадах Київської та Чернігівської областях та мешканок цих приймаючих громад, які постраждали від війни.

ГО «Жіночий консорціум України»

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини