Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 10:57:04

Олена Дмитренко та Дмитро Блауш відвідали бійців 1 окремої танкової Сіверської бригади

11.09.2023   15:49Агенцiя

Вони наводять жах на ворога та є залізним кулаком і справжньою гордістю українського війська. Підрозділи танкових військ ведуть бої на найскладніших та найгарячіших ділянках фронту.

Напередодні Дня танкових військ голова обласної ради Олена Дмитренко разом із заступником голови обласної ради Дмитром Блаушем за доброю традицією останніх років відвідали бійців славетної 1 окремої танкової Сіверської бригади.

Як відомо, з березня 2014 року бригада бере активну участь у відбитті російської агресії, а у 2022 році вони безстрашно обороняли місто Чернігів, після чого були відзначені почесною відзнакою «За мужність та відвагу».

Минулого року за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, командиру командиру 1-ї окремої танкової Сіверської бригади, Герою України Леоніду Ході було присвоєно звання «Почесний громадянин Чернігівської області».

- Болісно дивитися в очі хлопцям, які втратили багато побратимів, але в той же час в їхніх очах палає вогонь віри в перемогу. Мужні, безстрашні, завзяті патріоти, справжні сини нашої країни, дякуємо вам! - відзначила Олена Дмитренко.

Керівники завітали до танкістів не з поржніми руками, а передали відзнаки обласної ради та доставили бійцям на передову низку необхідних речей.
 

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Більше половини виявлених порушень  відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Незаконні виплати зарплат, закупівля електроенергії за завищеними цінами, понаднормове списання пально-мастильних матеріалів, оплата завищених обсягів та вартості ремонтно-будівельних робіт та інші порушення на загальну суму 2 млн гри виявили аудитори Держаудитслужби під час ревізії комунального некомерційного підприємства.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

9 травня: цей день в Україні і світі

9 травня: цей день в Україні і світі 08:30

ДЕНЬ 806 РОСІЙСЬКА Агресія - DAY 806 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини