Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 22:29:59

Міськрада у співпраці з партнерами працює над встановленням у Чернігові нової системи оповіщення

24.08.2023   19:09Агенцiя

Про це повідомив під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в.о. міського голови Олександр Ломако.

 Він дав доручення управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення підготувати проєкт рішення і винести на розгляд виконавчого комітету Чернігівської міської ради, який дасть старт процесу погодження робочого проєкту по запуску міської автоматизованої системи центрального оповіщення. Кошти міського бюджету на реалізацію не витрачатимуть.  

Над реалізацією цього проєкту працює Чернігівська міська рада, Чернігівська обласна військова адміністрація та американські партнери.

    — Міжнародні партнери Чернігова проявили ініціативу це зробити і певна робота вже з цього питання проведена. Нова система має бути сучасною і відповідати всім вимогам, враховуючи досвід інших країн. Вона передбачає 12 пунктів на території міста, які вмикатимуться централізовано і покриватимуть всю територію міста.  

    Та система, яка зараз працює у місті, вона знаходиться на балансі департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОВА. Нова ж буде на балансі міста, ми за неї будемо відповідати, — повідомив в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Головне фото з мережі Інтернет

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини