Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 15:41:06

Прилуцькі поліцейські оперативно розкрили крадіжку з дачного будинку у Ічнянській громаді

17.07.2023   15:02Агенцiя

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановили особу зловмисника, який викрав з будинку електроприлади, велосипед та інше майно. Частину викрадених речей поліцейські вилучили.

Інформація про крадіжку надійшла до Прилуцького районного відділу поліції 13 липня близько опівдня. Заявниця повідомила правоохоронцям, що проникнення невідомих до її дачного будинку трапилося протягом тижня. Зловмисники зламали навісний замок на дверях та викрали з приміщення різноманітні електроприлади, велосипед та речі домашнього вжитку.
На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Прилуцького райвідділу поліції та оперативники кримінальної поліції.
Під час огляду місця події правоохоронці зібрали низку речових доказів, опитали мешканців сусідніх будинків, встановили ймовірних свідків та очевидців події.
Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розпочав кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану).
У результаті проведення комплексу слідчих дій та оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до скоєння крадіжки причетний 37-річний мешканець Ічнянської громади. Він зізнався правоохоронцям у скоєнні злочину. Частину викраденого майна в нього вилучено.
Поліція затримала чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістила до ізолятору тимчасового тримання.
За вчинення крадіжки в умовах воєнного стану затриманому загрожує посилена відповідальність - від п'яти до восьми років позбавлення волі.
Триває досудове розслідування.

Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини