Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 22:08:22

83% установ системи правосуддя Чернігівщини під надійним захистом Служби судової охорони

05.07.2023   11:15Агенцiя

Судові охоронці Чернігівщини продовжують нарощувати кількість прийнятих під охорону об'єктів. Від сьогодні на варту безпеки Городнянського районного суду вперше заступили судові охоронці. Установа стала 25 об'єктом судової гілки влади на Чернігівщині, охопленим спеціалізованою охороною.

Представити підлеглих і привітати колектив суду зі знаковою подією завітав начальник територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області полковник Служби Олександр Рибак.

Він запевнив, що перехід суду під охорону Служби сприятиме посиленню захисту установи, що особливо важливо в умовах воєнного стану.

- Наш особовий склад максимально вмотивований забезпечувати стабільну та безпечну роботу суду. Кожен співробітник пройшов спеціальну професійну підготовку, отримав належне екіпірування, спецзасоби і оволодів навичками їх застосування, - зауважив Олександр Рибак. - Дякуємо за виказану довіру і будьте певні, що відтепер ваша професійна діяльність під пильною охороною.

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну Городнянський суд не охоронявся жодним відомством. З огляду на те, що специфіка діяльності системи правосуддя потребує всебічного професійного захисту, взяття суду під охорону в громаді, яка межує з країною-агресором і республікою білорусь, було вкрай необхідним.

Голова Городнянського районного суду Марина Лиманська висловила сподівання, що комунікація працівників апарату суду з охоронцями Феміди буде конструктивною, а взаємодія - якісною та продуктивною.

- Ми раді вітати поповнення у нашому колективі. Дійсно, в нашому суді працює більше жінок і, безперечно, присутність співробітників судової охорони привнесе в атмосферу суду відчуття безпеки та захищеності, - зазначила очільниця суду.

За доброю традицією Служби жіночому колективу подарували квіти, а голові суду - символічну табличку-гравертон з датою прийняття установи під охорону.


Прессекретар ТУ ССО у Чернігівській області
Наталія Свириденко

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини