Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:25:03

В Чернігові поліцейські викрили роздрібного наркоторговця, який збував психотропні речовини шляхом «закладок»

02.06.2023   13:44Агенцiя

Оперативники підрозділу по боротьбі з наркозлочинністю карного розшуку поліції Чернігівщини спільно з поліцейськими Чернігівського райуправління затримали 23-річного мешканця Чернігова після чергової партії забороненого «товару».

Поліцейські провели затримання підозрюваного у роздрібному наркодилерстві поблизу відділення однієї з кур’єрських служб доставки. Там громадянин якраз встиг отримати чергову дрібнооптову партію протизаконного «товару». Викликана на місце події слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції вилучила у молодика пакунок з білою порошкоподібною речовиною вагою 185 грамів. За словами фігуранта, це була особливо небезпечна психотропна речовина — амфетамін.


Зловмисник зізнався правоохоронцям, що він розповсюджував наркотичні засоби шляхом «закладок». Також він показав поліцейським місця, де уже встиг розкласти незаконний "товар".
Крім цього, поліцейські провели невідкладний обшук за місцем мешкання фігуранта. Там теж було виявлено понад десяток пакетиків з розфасованим білим порошком, підготовлених до розкладання в обумовлені місця. Також поліцейські вилучили низку інших речових доказів злочинної діяльності наркоторговця.
Вилучені речовини направлено на проведення експертних досліджень.
Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Слідчий поліції, за процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури, готує повідомлення затриманому про підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
Досудове розслідування триває.

 

Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини