Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:03:00

Служба судової охорони Чернігівщини привітала вихованців навчально-реабілітаційного центру з Днем захисту дітей

01.06.2023   15:15Агенцiя

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний День захисту дітей. Всі маленькі громадяни нашої країни також з нетерпінням чекають це тепле і радісне свято.

Напередодні Дня захисту дітей співробітники територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області завітали з подарунками до КП «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр» № 2.

Мегапозитивна атмосфера і непідробна дитяча цікавість панували в залі. Діти вперше познайомились зі Службою судової охорони. Особливе захоплення викликав металошукач «Garrett». Діти спочатку ховали, а потім самі знаходили металеві речі за допомогою спеціального пристрою. Не менш привабливою для них була й амуніція судового охоронця. Усі бажаючі із задоволенням приміряли шлем і фотографувалися.

- День захисту дітей - свято не лише для самих дітлахів. Передусім, це нагадування суспільству про необхідність захищати і робити все можливе, щоб їх дитинство було безхмарним і щасливим, щоб їхні мрії ставали реальністю. Зрештою, саме для цього всі ми живемо та працюємо, - зазначив т.в.о заступника начальника територіального управління (з організації діяльності) Служби судової охорони у Чернігівській області підполковник Служби Павло Анікієнко.

На завершення свята дітлахам роздали солодкі подарунки, придбані за ініціативи профспілкової організації територіального управління.

Судові охоронці побажали підопічним центру добре відпочити на канікулах, насититись незабутніми емоціями та враженнями, щоб восени повернутися до навчання із новими силами та натхненням. Також подякували директору Регіні Гусак та колективу за гостинність та їх кропітку працю. Однак головною винагородою для організаторів свята стали щирі дитячі обійми, усмішки та оплески.

Довідка:
Служба судової охорони є державним органом у системі правосуддя для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах. Служба підзвітна та підконтрольна Державній судовій адміністрації України.
Територіальне управління Служби судової охорони у Чернігівській області було створене 11 березня 2020 року. Основними завданнями ТУ ССО у Чернігівській області є: контроль та організація практичних заходів, спрямованих на підтримання громадського порядку в судах, недопущення і припинення проявів неповаги до суду, охорона приміщень судів, органів та установ системи правосуддя, забезпечення у суді безпеки учасників судового процесу, виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини