Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:49:31

«Допомога і всебічна підтримка мешканців громади – мій пріоритет у службі», – поліцейський офіцер Ічнянської громади Олександр Генці

29.05.2023   11:09Агенцiя

29-річний Олександр Генці став першим на Чернігівщині поліцейським офіцером громади. «Шериф» служить в рідній Ічнянській територіальній громаді і йому близьке гасло «Я – тут, щоб оберігати, захищати, жити та працювати».

З нагоди п’ятої річниці проєкту «Поліцейський офіцер громади»,  поліцейський офіцер Ічнянської територіальної громади Олександр Генці розповів про особливості своєї служби, пріоритетні напрямки в роботі та допомогу у розв’язанні проблем місцевих мешканців.


Олександр народився в місті Рівне, але з 1996 року живе в Ічні. Тут він знає чи не кожного жителя та в курсі реального стану справ і проблемних питань. Дізнавшись, що стартував проєкт «Поліцейський офіцер громади», без вагань долучився до нього і успішно пройшов усі етапи відбору.
– Бути поліцейським офіцером громади означає бути поряд 24/7. Моя основна робота – не розкривати злочини, а працювати на їх профілактику. Для несення служби є все необхідне: службове авто та поліцейська станція у центрі міста Ічня. Щодня я тісно співпрацюю з місцевою владою, представниками соціальних служб, освітянами. Велику увагу ми приділяємо підопічним родинам, що опинилися у складних життєвих обставинах, багатодітним сім’ям та громадянам, які змушені були покинути свої домівки і переселитися до Ічні або сіл громади через війну. Кожному треба приділити увагу, надати допомогу чи просто підтримати добрим словом чи порадою, – говорить поліцейський Олександр Генці.
Поліцейський офіцер громади переконаний, що вкрай важливо вибудувати довірливі відносини з усіма мешканцями громади. Тому він прагне знайти спільну мову і підхід до кожного.
Наприклад, для дітей Олександр проводить багато безпекових інтерактивних заходів. У роботі з пенсіонерами робить акцент на профілактику шахрайств, застерігає літніх мешканців громади від незнайомців, які можуть втиратися в довіру під різноманітними приводами. У таких випадках поліцейський офіцер громади радить одразу ж телефонувати на лінію 102 або на його особистий номер.
– Ми тісно співпрацюємо, проводимо різноманітні профілактичні заходи з учнями, зокрема щодо безпеки дорожнього руху. Олександр відгукується на будь-які наші звернення, надає конкретні настанови і практичні поради – говорить директорка Ічнянського ліцею № 4 Людмила Іваненко.


За словами голови Ічнянської міської ради Олени Бутурлим, поява поліцейського офіцера громади стала запорукою більшої відкритості та доступності поліцейських послуг для місцевих мешканців, аніж це було доти:
– Поліцейський офіцер громади вирішує багато важливих та проблемних питань. Ми  постійно знаходимось у тісній взаємодії з нашим поліцейським та на постійному зв’язку, - пояснює голова громади. - З появою такого офіцера, ми відчуваємо вагому підтримку для нашої громади.
Напередодні професійного свята бажаємо кожному поліцейському офіцеру громади успіхів в роботі та нових професійних здобутків, а мешканцям громад – відчуття захисту та підтримки!

Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини