Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 20:27:02

Упродовж минулого тижня надзвичайникиЧернігівщини 82 рази залучались до ліквідації пожеж, надзвичайних подій та надання допомоги громадянам

01.05.2023   11:12Агенцiя

Упродовж минулого тижня (з 24 квітня по 1 травня 2023 року) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 206 чоловік особового складу та 72 одиниці основної й спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 35 пожежі, з яких 18 у житловому секторі громадян, 14 в природних екологічних системах та 3 інші. Під час гасіннярятувальниками врятовано 1 особу, ще 1 особа отримала травми. Разом з тим, внаслідок дії небезпечних факторів вогню загинула 1 людина, трагічний випадок мав місце у м. Чернігові.
На водних об'єктах Чернігівського району потонуло 3 особи у Нрилуцькому районі потонула 1 особа.
Фахівці частини піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення 24 рази залучалисьдо виконання робіт за призначенням. У встановленому порядку вилучено та перевезено 49 вибухонебезпечних предметів (загалом з початку проведення робіт - 49998).
Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 19 разів залучались для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини