Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 5 травня, 19:42:06

Людина зникла безвісти за особливих обставин: куди звертатися жителям Чернігівщини

07.04.2023   10:30Агенцiя

У Чернігівській області працює регіональний координатор Офісу Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин – Євген Артюх.

Люди, чиї близькі зникли безвісти, можуть звернутися за порадою та підтримкою до представництва Офісу Уповноваженого особисто за адресою: м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 59/2 або ж за телефоном: +38 (050) 953-14-59 та +38 (050) 382-88-79. Також повідомити про зниклого безвісти можна на електронну адресу: artyuh090177@gmail.com.
Регіональний координатор надасть роз’яснення щодо діючого алгоритму дій, коли ваша близька людина довгий час не виходить на зв'язок.
Під час звернення до регіонального координатора необхідно повідомити всі відомі вам дані про зниклу особу, деталі про обставини та місце зникнення, особливі прикмети людини. Всі дані будуть передані до аналітичного відділу Офісу Уповноваженого.
    «Родини зниклих безвісти через свої переживання абсолютно дезорієнтовані. Саме тому маємо їм допомогти, роз’яснити, підтримати. Для них важливе кожне слово, адже воно дарує надію», – зауважив регіональний координатор Євген Артюх.

За повідомленням Офісу Уповноваженого з питань
осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини