Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:29:18

Упродовж минулого тижня рятувальники Чернігівщини 132 рази залучались до ліквідації пожеж, надзвичайних подій та проведення інших невідкладних робіт

27.03.2023   13:59Агенцiя

Упродовж минулого тижня (з 20 по 27 березня 2023 року) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 211 чоловік особового складу та 74 одиниці основної і спеціальної техніки.

Пічне опалення - основна причина пожеж

Пічне опалення - основна причина пожеж

Вогнеборцями ліквідовано 101 пожежу, з яких 16 в житловому секторі, 2 на об`єктах, 2 на транспорті, 78 в природних екологічних системах та 3 інші. Під час пожеж, внаслідок дії небезпечних факторів вогню загинула 1 людина.
На водних об’єктах області потонуло 3 людини, трагічні випадки зафіксовані у Корюківському, Ніжинському та Чернігівському районах.
Протягом тижня сапери частини піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення 16 разів залучались до дій за призначенням. У встановленому порядку вилучено та перевезено 13 вибухонебезпечних предметів часів сучасної війни (загалом з початку проведення робіт - 49365).
Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 12 разів залучались для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.


ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини