Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 22:16:02

#Лютий #Опір #Прилуки — телепрем’єра на місцевих каналах Суспільного

24.03.2023   10:54Агенцiя

26 березня о 21:30 дивіться на місцевих каналах Суспільного Мовлення документальний проєкт Суспільне Чернігів #Лютий #Опір #Прилуки. Онлайн-трансляція ефіру — на сайтах місцевих каналів.

За два тижні після прем’єри на ютуб-каналі Суспільне Чернігів стрічка про ключові події та бої біля Прилук зібрала понад 1 000 000 переглядів.
Фільм #Лютий #Опір #Прилуки побудований на спогадах учасників бойових дій, які обороняли Прилуцький район на Чернігівщині у лютому та березні 2022 року. Команда проєкту зібрала свідчення, як українські воїни нищили еліту російських військ — гранатометами із засідок, мінометами, байрактарами, авіацією і навіть трофейними російськими танками. Це були як професійні українські військові, так і цивільні, змушені взяти до рук зброю.

Як зазначила раніше Надія Мартишко, авторка проєкту, спецкореспондентка Суспільне Чернігів, яка працює у Прилуках, герої фільму «спільно змогли змінити плани росіян із захоплення Києва, змусили їх ходити незручними шляхами, грузнути у болотах, блукати полями, здаватися в полон, боятися кожного шурхоту, бо скрізь на них чекали засідки».
#Лютий #Опір #Прилуки — вже другий фільм від команди Суспільне Чернігів, що докладно розповідає про історію оборони Чернігівщини. Перша стрічка — «Битва за Чернігів» мала три серії, які зібрали понад 3 мільйони переглядів на ютуб-каналі Суспільне Чернігів.

Суспільне Чернігів

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини