Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:52:34

У Чернігові погодили перші виплати для власників пошкоджених квартир у багатоповерхівках

16.03.2023   20:03Агенцiя

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради сьогодні, 16 березня, вперше погодив перелік чернігівців - власників квартир, пошкоджених внаслідок активних бойових дій, яким буде надана одноразова матеріальна допомога.

З бюджету Чернігівської міської територіальної громади таку допомогу отримають 157 мешканців на загальну суму 3,14 млн грн.

- Це мешканці з проспекту Миру, 249 та вулиці Чорновола, 15 (перший та другий під'їзд), - додала директорка департаменту соціальної політики міської ради Ірина Марчук.

Нагадаємо, рішенням Чернігівської міської ради від 21 лютого 2023 року №29/VIII-2 затверджена Програма надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям багатоповерхової забудови міста Чернігова, житло яких було зруйновано (пошкоджено) внаслідок російської військової агресії на 2023 рік. Обсяг фінансових ресурсів, необхідний для її реалізації – 20 млн грн.

Мета міської Програми - підтримка мешканців багатоповерхової забудови міста Чернігова, житло яких було зруйноване/пошкоджене внаслідок російської військової агресії, та не підлягає відновленню або де здійснювалися аварійно-відновлювальні роботи.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».