Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:09:14

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області попереджає водіїв про зміни погодніх умов з вечора 21 лютого

21.02.2023   20:11Агенцiя

Сьогодні впродовж дня в області вдень була плюсова температура та волога погода - йшов дощ, часом з мокрим снігом.

Надвечір після 20:00 буде мороз, що спричинить ожеледь та ожеледицю на покритті автомобільних доріг. За прогнозами синоптиків, в зв'язку з надходженням арктичної повітряної маси з півночі на територію Чернігівської області, очікується зниження температури повітря вночі 22 лютого до -6...-11, 23 лютого до -9...-14, 24 лютого до -6...-11.

Підрядні організації Служби автомобільних доріг перебуватимуть у режимі цілодобового чергування для проведення протиожеледних заходів на автошляхах області.

Зазначимо, що з настанням несприятливих погодних умов техніка не може одномоментно всюди провести обробку покриття. Необхідний час, аби доїхати. У першу чергу, техніка виїзджає працювати на дороги міжнародного та національного значення, найбільш важливі транспортні маршрути життєзабезпечення та обороноздатності області.

Просимо водіїв бути обережними на дорозі взимку. Обирайте безпечну швидкість руху відповідно до погодних умов, уникайте різких маневрів, тримайте дистанцію з іншими транспортними засобами. Будьте уважними на мостах, естакадах і на ділянках з крутим спуском та підйомом. У зимовий період на колесах автівок має бути гума з нормальними протекторами, у фур мають бути ланцюги протиковзання для руху за складних погодних умов.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах державного значення працює цілодобова лінія єдиного контакт-центру +38 067 400 60 80.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини