Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:50:49

Чернігівські фахівці ДСНС навчали малечу правилам безпеки життєдіяльності

20.02.2023   15:07Агенцiя

Як долучити підростаюче покоління до навчання, особливо таких важливих тем, як пожежна та мінна безпека? Щоденно пресофіцерки апарату ГУ ДСНС спільно зі співробітниками Чернігівського районного управління ДСНС в області намагаються вирішити це складне питання.

Так, днями вони завітали на територію дітлахів в дитячо-розважальному комплексі Чернігова та в ігровій формі, за допомогою вікторин та естафет розповіли, що робити, якщо пожежа застала в приміщенні та за яким номером телефону викликати вогнборців. Більш детально зупинилися на темі мінної безпеки, де малеча дізналась про вибухонебезпечні предмети та правила поводження з ними.
Дітлахи брали дуже активну участь у заході, ставила безліч запитань до рятувальників, на які отримали вичерпні відповіді. Наостанок заходу надзвичайники подарували малечі корисну сувенірну продукцію від Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine.
Крім того, користуючись нагодою фахівці ДСНС провели протипожежний інструктаж для працівників закладу, а також навчили їх, як правильно користуватись вогнегасником.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини