Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 19:31:01

У Центрах надання адміністративних послуг Чернігівщини триває запис до бригад «Гвардії наступу»

09.02.2023   16:37Агенцiя

Нині триває доукомплектація до штурмових бригад МВС України. Поліцейські закликають всіх, хто прагне якомога швидше вигнати ворога з рідної землі, вступати до лав нового підрозділу Нацполіції «Лють».

Начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський відзначив, що добровольці можуть самі обирати бригаду, в якій бажають нести службу.

Це унікальна можливість отримати досвід і професію.

Та головне – стати частиною історичних переможних подій.

у центрах надання адміністративних послуг чернігівщини триває запис до бригад «гвардії наступу»

Громадяни можуть долучитися до восьми бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Це додаткові бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають стати підсиленням оборонної спроможності України та братимуть участь у звільненні українських територій від ворога.

у центрах надання адміністративних послуг чернігівщини триває запис до бригад «гвардії наступу»

– З початку повномасштабного вторгнення Чернігівщина однією з перших дала відсіч ворогу і вигнала його зі свої території. Бойовий досвід, бажання помститися ворогу і звільнити наші землі трансформувалося в «Лють». Час повертати своє. Приєднуйтеся до нас! – сказав Володимир Нідзельський.

у центрах надання адміністративних послуг чернігівщини триває запис до бригад «гвардії наступу»

Щоб заповнити анкету кандидата:

переходьте на сайт https://storm.mvs.gov.ua/

у центрах надання адміністративних послуг чернігівщини триває запис до бригад «гвардії наступу»

звертайтесь до визначених ЦНАПів:

ЦНАП м. Чернігів, просп. Левка Лук'яненка, 20-А

ЦНАП м. Ніжин, вул. Покровська, 8/66

ЦНАП м.Новгород-Сіверський, вул. Князя Ігоря, 32-а

ЦНАП м. Корюківка, вул. Вокзальна, 9

ЦНАП м. Прилуки, вул. Івана Скоропадського, 102 А

Для детальної консультації звертайтеся на гарячу лінію 0800100020.

у центрах надання адміністративних послуг чернігівщини триває запис до бригад «гвардії наступу»

ГУ НПУ в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.