Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:15:22

За тиждень на Чернігівщині вилучено 27 вибухонебезпечних предметів — інформація від ГУ ДСНС в області станом на ранок 23 січня

23.01.2023   17:11Агенцiя

Упродовж минулого тижня надзвичайники 63 рази залучались до ліквідації надзвичайних подій, пожеж, надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт

Упродовж минулого тижня (з 16 по 23 січня 2023 року) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 223 чоловіки особового складу та 72 одиниці основної та спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 13 пожеж, з яких 10 у житловому секторі громадян, 1 на транспорті та 3 інші. На жаль, внаслідок дії небезпечних факторів вогню в Ніжинському та Новгород-Сіверському районах загинуло 2 особи. У Корюківському районі потонула 1 людина. Протягом тижня сапери частини піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 3 рази залучались до дій за призначенням. У встановленому порядку вилучено та знищено 27 вибухонебезпечних предметів (загалом з початку проведення робіт - 49188)

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 50 разів залучались для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.

 

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини