Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 19:27:27

Окремі категорії жителів області отримають допомогу від Програми CLEAR

20.01.2023   09:24Агенцiя

Непродовольчі набори гуманітарної допомоги в рамках Програми CLEAR отримають жителі Чернігівщини, які найбільше постраждали під час бойових дій, а саме: ті, що проживають в колективних центрах або місцях компактного проживання осіб, постраждалих під час бойових дій або вимушено переміщених з територій з зони бойових дій.

Поставка планується на початку лютого. Деталі сьогодні обговорили на онлайн-зустрічі, до якої долучилася заступниця начальника Чернігівської ОВА Жанна Шерстюк, представники профільних структурних підрозділів ОВА та безпосередньо члени проєкту «Дії та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації» (CLEAR) міжнародної організації «Глобал Ком`юнітіз». Проєкт реалізується за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Попередньо CLEAR допоможе 23 громадам в Україні, з них 14 – у Чернігівській області: Киїнська, Чернігівська, Борзнянська, Деснянська, Новгород-Сіверська, Іванівська, Сосницька, Корюківська, Сновська, Новобілоуська, Семенівська, Городнянська, Тупичівська та Ніжинська.

Увага! Жителям вказаних громад, які входять до вищенаведених категорій, для отримання допомоги слід звертатися до своїх територіальних громад.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини