Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 19:53:16

Чернігівською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно жителя м.Черніговазазберігання набоїв та порохових зарядів та зберігання каннабісу без мети збуту

17.01.2023   10:44Агенцiя

Прокурором Чернігівськоїокружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно місцевого мешканця за незаконне придбання, зберігання бойових припасів та вибухових речовин без передбаченого законом дозволу та за незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту (ч.1ст.263, ч.1 ст.309 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 53-річний чоловік, у невстановлений досудовим розслідуванням час, перебуваючи на автомобільній дорозі Е-95 поблизу с.Роїще Чернігівського району та області, біля розбитої військової техніки знайшов 183 набої та 6 стартових порохових зарядів, які в подальшому зберігав на території свого домогосподарства в с.Роїще.
Крім того, під час проведення обшукувказаного домогосподарства виявлено та вилучено каннабісзагальною вагою близько 315 г, який підозрюваний зберігав для власного вживання без мети збуту.

    
За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини