Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 18:45:35

Упродовж минулого тижня надзвичайники Чернігівщини 72 рази залучались до ліквідації надзвичайних подій, пожеж, надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт

16.01.2023   13:15Агенцiя

Упродовж минулого тижня (з 09.01. по 16.01.2023) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 212 чоловік особового складу та 73 одиниці основної та спеціальної техніки.


Вогнеборцями ліквідовано 48 пожеж, з яких 38 в житловому секторі, 3 на транспорті та 7 інших.Під час гасіння пожеж врятовано 1 особу. На жаль, внаслідок небезпечних факторів вогню 3 людини загинуло.
Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини24 рази залучалися для надання допомоги
та проведення інших робіт, а саме: оповіщення населення про загрози воєнного характеру, буксирування транспортних засобів, надання допомоги працівникам правоохоронних органів, бригадам екстреної медичної допомоги, забезпечення пожежної та техногенної безпеки, надання допомоги населенню, пошукові роботи, рятування тварин.


ГУ ДСНС України у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини