Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 21:08:54

Рятувальники спільно з поліціянтами та представниками обласних масмедіа провели профілактичний рейд щодо безпечного перебування на льоду

12.01.2023   11:51Агенцiя

З метою профілактики трагічних випадків на водоймах у зимовий період, 11 січня фахівці апарату Головного управління, Чернігівського районного підрозділу ГУ ДСНС спільно з працівниками Національної поліції та обласних масмедіа провели профілактичний рейд місцями підльодного лову риби та відпочинку на річці Стрижень, що у м. Чернігові.

Слід зазначити, що постійні коливання температури повітря послаблюють міцність льоду, тож рятувальники під час профілактичних бесід із громадянами роз'яснили правила безпеки при перебуванні на замерзлих водоймах, як вберегтися від провалу під кригу. Крім того, фахівці ДСНС нагадали про необхідність мати з собою засоби порятунку та зв'язку, а також роз'яснили, як діяти у разі провалу під лід та правила надання допомоги постраждалому. Окрему увагу надзвичайники акцентувала на тому, що батьки повинні навчати дітей правилам безпеки життєдіяльності та слідкувати за їх розвагами. Містяни з розумінням ставилися до порад та пообіцяли дотримуватись правил поводження на льоду.
Наостанок фахівці ДСНС вручили чернігівцям профілактичні листівки із заходами безпеки.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

 

 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини