Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:06:28

УВАГА! ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ 12 ГРУДНЯ

12.12.2022   10:44Агенцiя

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області попереджає водіїв про погіршення метеоумов 12 грудня, що суттєво може вплинути на обстановку на автошляхах.

За прогнозами синоптиків, з ночі на ранок 12 грудня очікується коливання з плюсових на мінусові показники температури, дощ з переходом у сніг. Такі погодні умови є причиною виникнення ожеледиці.

У разі суттєвого ускладнення руху рекомендуємо водіям без нагальної потреби не вирушати в дорогу, відтермінувати поїздку до покращення погодних умов. Особливо це стосується водіїв рейсових пасажирських автобусів.

Нагадуємо про необхідність бути уважними та обережними на дорозі взимку. Обирайте безпечну швидкість руху відповідно до погодних умов, уникайте різких маневрів, тримайте дистанцію з іншими транспортними засобами. Будьте уважними на мостах і на ділянках з крутим спуском та підйомом. На зимовий період транспортний засіб має бути підготовлений належним чином. На колесах автівок має бути гума з нормальними протекторами. Водіям фур рекомендуємо мати ланцюги протиковзання.

Підрядні організації Служби автомобільних доріг перебуватимуть у режимі цілодобового чергування для проведення протиожеледних заходів на автошляхах області.

Зазначимо, що з настанням несприятливих погодних умов техніка не може одномоментно усюди провести обробку покриття. Необхідний час, аби усюди доїхати. У першу чергу, заплановані виїзди на дороги міжнародного та національного значення, найбільш важливі транспортні маршрути життєзабезпечення та обороноздатності області.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах області працює цілодобова гаряча лінія Укравтодору +38 067 400 60 80.


Служба автомобільних доріг Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини