Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:13:56

В чернігівському Пункті Незламності малеча долучилась до конкурсу малюнку "Я у безпеці з МВС"

09.12.2022   15:35Агенцiя

Сьогодні один із чернігівських Пунктів Незламності став осередком не тільки тепла та світла, але й творчості та навчання.

Пресофіцерки Головного управління ДСНС запропонували малечі взяти участь у конкурсі малюнку на тему "Я у безпеці з МВС". Діти з задоволенням долучились до заходу, у кожного була своя історія знайомства з підрозділами МВС, які вони і відобразили за допомогою олівців та фломастерів. Скориставшись нагодою, поки діти були зайняті малюванням, фахівчиня ДСНС нагадала їм основні правила пожежної безпеки, зокрема, що вогонь може бути не тільки другом, але й ворогом, а також нагадала телефон Служби порятунку "101" та в яких випадках необхідно на нього телефонувати.

Крім цього, після закінчення малювання діти мали змогу познайомитись з кінологинею ДСНС та її чотирилапою вихованицею, вівчаркою Зарою. Кінологіня розповіла про випадки пошуків громадян, які заблукали у лісових масивах області та опинилися під завалами зруйнованих будівель. Всі бажаючи мали змогу погодувати Зару, а також зробити пам'ятне фото з нею.

Наостанок заходу рятувальниці пригостили малечу гарячим чаєм із солодощами та надали цікаві тематичні сувеніри, розроблені спільно фахівцями UNICEF та ДСНС України.

 

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.