Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 10:19:12

На Чернігівщині стартував пілотний проєкт «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі»

08.12.2022   11:05Агенцiя

Восени цього року рятувальники, поліцейські, освітяни та представники органів місцевого самоврядування підписали спільний Меморандум про співпрацю задля створення максимально безпечних умов навчання дітей. До його реалізації на Сіверщині першими долучились Ніжинська та Корюківська громади.

Так, днями співробітники ДСНС, ювенальної Поліції, адміністрація та учні трьох визначених навчальних закладів Ніжинського району зустрілися зі спеціалістами з безпеки та провели перші ознайомчі заходи. Також у ході робочої наради детально були обговорені нагальні питання, зокрема ефективної і налагодженої взаємодії вихователів безпеки, рятувальників та поліції.
Зазначимо, що вихователь безпеки – це цивільна особа, яка пройшла відбір та спеціальне навчання у Львові. Спільно з ДСНСниками і поліціянтами буде всіляко запобігати негативним явищам в шкільному середовищі.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області


 

Останні новини Чернігівщини

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини