Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 11:08:33

День місцевого самоврядування України: у Чернігові відзначили кращих працівників та працівниць

08.12.2022   10:32Агенцiя

Вчора, 7 грудня, у День місцевого самоврядування, в Чернігівській міській раді кращим працівникам та працівницям вручили відзнаки. Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко із вітальним словом звернувся до колег, а також усіх представників органів місцевого самоврядування Чернігівської області та України.

— Як міський голова обласного центру маю честь вітати вас з професійним святом. Хочу побажати міцного здоров’я, наснаги в тій, іноді невдячній роботі на благо наших виборців, наших громад.  

Для мене велика честь працювати в такому колективі відповідальних людей: з великим серцем, святими думками і совістю. Я пишаюся тим, які ви гарні працівники і люди.

Разом до Перемоги! Слава Україні! — привітав присутніх Владислав Атрошенко.

Також під час свого звернення Владислав Атрошенко, звертаючись до працівників структурних підрозділів міської ради, зауважив, що в своїй роботі вони повинні ще більш відповідально ставитися до проблем людей, уважно вислуховувати їх і намагатися вирішити будь-які питання.

За сумлінну службу в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята кращі працівники отримали відзнаки.

Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагородили:

    ВЛАСЕНКО Ігоря Вікторовича, начальника відділу адміністративно-консультативних послуг – адміністратора управління адміністративних послуг.
    КРАВЧЕНКО Вікторію Іванівну, головного спеціаліста – бухгалтера відділу обліку та звітності.
    КРАСНОЖОН Ларису Миколаївну, начальника виробничо-кошторисного відділу управління капітального будівництва.
    КУЗЬМЕНКО Дарину Василівну, головного спеціаліста відділу з комп’ютерної обробки інформації фінансового управління.
    ПИСАРЕНКО Аксану Олексіївну, заступника начальника відділу фінансового забезпечення фінансового управління.
    САХУТУ Тамару Михайлівну, головного бухгалтера управління економічного розвитку міста.
    СКРИПЕЦЬ Ірину Олександрівну, начальника відділу геоінформаційного обліку земель управління земельних ресурсів.
    ЧЕРНЕНЬКУ Ірину Альбертівну, головного спеціаліста відділу з питань регулювання земельних відносин для набуття права на землю громадянами та юридичними особами управління земельних ресурсів.
    ШІБІРІНА Сергія Олексійовича, начальника відділу – адміністратора відділу оформлення біометричних документів управління адміністративних послуг.

Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

    ЄВТУШЕНКУ Валентину Івановичу, водію легкового автомобіля відділу господарського та транспортного забезпечення.
    КАЗІМІР Ірині Володимирівні, головному спеціалісту відділу геодезії та містобудівного кадастру управління архітектури та містобудування.
    КОВАЛЬ Антоніні Григорівні, головному спеціалісту – економісту бюджетного відділу фінансового управління.
    КОЛЯДІ Галині Кузьмівні, прибиральнику службових приміщень відділу господарського та транспортного забезпечення.
    КУЛИК Людмилі Іванівні, головному спеціалісту загального відділу.
    ПІНЧУК Яні Анатоліївні, головному спеціалісту загального відділу.
    САВЧУК Олені Борисівні, головному спеціалісту архітектурно-планувального відділу управління архітектури та містобудування.
    СЕМЕНЯЗІ Надії Олександрівні, головному спеціалісту відділу геодезії та містобудівного кадастру управління архітектури та містобудування.
    СУПРУН Аллі Анатоліївні, заступнику начальника відділу аналітики та моніторингу надходжень до бюджету фінансового управління.
    УЛАНОВИЧ Тетяні Анатоліївні, головному спеціалісту – економісту відділу доходів бюджету та фінансів галузі виробничої сфери фінансового управління.

Окрім цього, Почесною грамотою Чернігівської обласної ради та нагрудним знаком до неї нагороджена ТАРАСЕНКО Тетяна Іванівна, заступник начальника управління – начальник бюджетного відділу фінансового управління.

За активну участь у діяльності первинної профспілкової організації та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою Чернігівської обласної організації профспілки працівників державних установ України нагороджені:

    ДЕДУЩЕНКО Наталія Миколаївна, начальник відділу обліку та звітності.
    РУБАШЕНКО Надія Іванівна, начальник відділу кадрової роботи.

Пресслужба Чернігівської міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини