Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:34:21

Увага! На Чернігівщині очікується погіршення погодних умов

18.11.2022   16:42Агенцiя

За прогнозами синоптиків, з вечора п'ятниці, 18 листопада, очікується посилення вітру та невеликий сніг. У суботу, 19 листопада, — значний сніг та мороз. Такі погодні умови зумовлюють виникнення ожеледиці.

Підрядні організації Служби автомобільних доріг перебуватимуть у режимі чергування для проведення протиожеледних заходів на автошляхах області. Проте зазначимо, що з настанням несприятливих погодних умов техніка не може одночасно на всіх ділянках провести обробку покриття. Необхідний час, щоб усюди доїхати.

Просимо враховувати погоду при плануванні поїздок. У разі складної обстановки варто відтермінувати поїздку до покращення погодних умов.

Нагадуємо про необхідність бути уважними та обережними на дорозі взимку. Обирайте безпечну швидкість руху відповідно до погодних умов, уникайте різких маневрів, тримайте дистанцію з іншими транспортними засобами. Будьте уважними на мостах і на ділянках з крутим спуском та підйомом. Слід також якомога оперативніше «перевзути» авто в гуму з нормальними протекторами. Водіям фур необхідно мати на озброєнні ланцюги протиковзання.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах області працює цілодобова гаряча лінія Укравтодору +38(067) 400-60-80.

За повідомленням Служби автомобільних доріг у Чернігівській області


 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини