Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:00:06

Чому зоотовари вигідніше купувати в інтернет-магазині?

21.10.2022   10:29Агенцiя

Вітчизняна мережа, ринки пропонують великий вибір продукції для тварин від різних виробників і різноманітної вартості. Так що сучасному покупцю – власнику домашнього вихованця буває складно зробити правильний вибір відповідного товару за найвигіднішими цінами та відмінною якістю. Широкі можливості інтернету значно спрощують цей процес.

Купуючи зоотовари для собаки або кішки в інтернет-магазині «Petslike», ви не тільки заощаджуєте час, зусилля, гроші на пошуки потрібного продукту, а й підбираєте його за найдемократичнішою ціною без переплат. Вам не потрібно відвідувати багато спецмагазинів, маркетів, ринків у пошуку потрібної покупки. Не залишаючи порога будинку, роботи, в будь-який зручний час ви зможете купити те, що потрібно вам і вашому вихованцю. Актуальна інформація про товар доступна 24 години на добу. Зручна класифікація, докладні описи, характеристики, фото, цінові покажчики дають змогу прискорити та спростити пошук оптимального варіанту.

Товари для вашого вихованця – різноманітність вибору

Багато зоомагазинів у наш час вважають за краще продавати свою продукцію на просторах інтернет-індустрії, особливо якщо товару багато, а площі невеликого магазину не дозволяють його розмістити.

Інтернет-магазин зоотоварів «Petslike» пропонує великий асортимент зоопродукції на будь-яку потребу та гаманець. Всі товари в каталозі зоомагазину представлені від понад 70 відомих українських та зарубіжних брендів, мають сертифікати якості. Ми пропонуємо лише органічні продукти, без синтетичних добавок, ароматизаторів, які не завдадуть шкоди здоров'ю вашого собаки чи кішки. В онлайн-магазині тільки оригінальна продукція, тому кожен покупець зможе її замовити, без ризику отримати неякісну підробку.

Ми пропонуємо величезний варіативний та різноманітний асортимент зоопродукції для собак та кішок різних порід, віку, розмірів. Це: сухі та вологі корми, ласощі, вітамінно-мінеральні комплекси, препарати від паразитів, бліх, засоби догляду, гігієни, шампуні, туалети, пелюшки, посуд для їжі.

Переваги «Петслайк»

Наша компанія відстежує сучасні тенденції, постійно оновлює товарні лінійки, співпрацює із представниками відомих фірм-виробників.

Ми пропонуємо своїм клієнтам:

• Різноманітний асортимент зоотоварів гарантованої відмінної якості за вигідними цінами.

• Зручну форма оплати, привабливі акції, знижки, накопичувальні бонуси.

• Кваліфіковану консультацію менеджера з продажу, допомогу у виборі необхідного товару.

• Безкоштовну оперативну доставку кур'єром на Вашу адресу або на Нову пошту до будь-якої точки України замовлення на суму від 500 грн.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини