Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:49:32

У Ніжині викрито «лабораторію» з виготовлення наркотиків

29.09.2022   12:01Агенцiя

За належної взаємодії прокурорів Чернігівської обласної прокуратури, слідчих СУ ГУНП в Чернігівській області та оперативних працівників УСР в Чернігівській області ДСР НП України викрито групу осіб, які налагодили схему збуту наркотичних засобів на території м. Ніжина Чернігівської області.

Установлено, що упродовж тривалого часу організатор злочинної схеми у так званій «лабораторії» здійснював виготовлення психотропної речовини «амфетаміну», після чого передавав її своїм спільникам для подальшої реалізації.

Так, 27.09.2022 за результатами проведення спецзаходів затримано групу наркоторговців з числа 5 осіб.

Під час проведення комплексу обшуків за місцем проживання фігурантів вилучено 35 зіп-пакетів з психотропною речовиною, більш ніж 120 тис. грн, 4100 доларів США, 152 патрони калібру 5,45 мм та 2 ріжки до автомата АК-74.

Затриманим повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

Чернігівська обласна прокуратура

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини